Acces Wireless ASE Secure

Accesul la reteaua Wi-Fi ASE SECURE din camine si spatii de invatamant se realizeaza prin autentificare cu datele contului personal IDM.

!!!ATENTIE!!! Studentii se pot autentifica doar daca numele de utilizator este urmat de "@stud.ase.ro".

Informatii cu privire la contul IDM gasiti:

  • aici pentru studenti
  • aici pentru angajati - sectiunea FAQ Angajati.

I. Pentru studentii de anul I(licenta sau master, care nu au mai urmat un ciclu de studii in cadrul ASE), contul personal IDM va fi activ DOAR dupa finalizarea pasilor urmatori:

1. obtinerea legitimatiei de student(cardul de plastic care are cod de bare)

2. activarea contului IDM - se face accesand adresa web www.idm.ase.ro, selectând „Formular pentru studenti” si urmarind tutorialul disponibil prin apasarea linkului „- Descarca tutorial -”.

II. Pentru toti studentii anilor II - III (si cei de anul I DOAR dupa parcurgerea pasului I.):

1. aflarea/reamintirea datelor initiale se face accesand www.idm.ase.ro, selectând „Formular pentru studenti” si urmarind pasii urmatori:

  • introduceti CNP-ul in campul CNP
  • apasati butonul "Deschidere sesiune"
  • apasati butonul "Afisare date initiale"
  • apasati butonul "Executa comanda"

ATENTIE!!! Datele afisate sunt datele initiale ale contului personal IDM si sunt/au fost valabile pana la schimbarea parolei accesand http://selfportal.ase.ro. Parola afisata va fi TOTDEAUNA cea initiala, indiferent de parola setata de dumneavoastra in selfportal si indiferent de resetarile efectuate de catre Biroul Suport Tehnic ASE. Asadar, daca ati uitat parola, accesati http://selfportal.ase.ro, sectiunea Forgot password/Am uitat parola, introduceti numele de utilizator/User ID(pe care il aflati urmand pasul II.1), si raspundeti la intrebarile de securitate(sunt CASE SENSITIVE).

!!! Daca in locul intrebarilor intampinati eroarea care va semnaleaza user inexistent, inseamna ca in campul "User ID" ati intordus numele de utilizator gresit sau un caracter suplimentar(spatiu), iar daca intampinati eroarea care semnaleaza ca intrebarile de securitate nu au fost definite, inseamna ca datele cotului IDM sunt cele initiale.

3. cu numele de utilizator aflat la punctul II.1 si parola aflata la punctul II.2 va puteti autentifica atat in reteaua Wi-FI ASE SECURE, cat si pe pagina personala (http://webstudent.ase.ro).

Daca intampinati probleme legate de contul personal IDM sau de acces la pagina personala va rugam sa transmiteti un mail la webstudent@ase.ro in care sa detaliati situatia si care sa contina in atasament o poza a legitimatiei de student(cardul de plastic).