Cursuri

Fortinet pune la dispozitie cursuri gratuite de certificare în domeniul Cybersecurity

Cybersecurity Awareness Certification

NSE 1 Information Security Awareness.

Information Security Awareness NSE1 este certificarea de nivel primar în programul Fortinet NSE Certification Advantage. Furnizează informații de bază cu privire la atacurile cibernetice existente și sfaturi cu privire la modul de securizare a informațiilor proprii. Pentru a obține certificarea NSE1 este necesară parcurgerea tuturor lecțiilor și absolvirea tuturor testelor din cadrul cursului Information Security Awareness.

Acest curs oferă, de asemenea, bazele pentru nivelul NSE 2, unde se învață despre soluțiile Fortinet.

Cine ar putea să participe

Acest curs este deschis tuturor celor care doresc să învețe despre amenințări cibernetice și despre securitatea informațiilor, în linii mari.

Cerințe pentru certificare

Trebuie finalizate cu succes toate cele cinci lecții obligatorii și absolvite toate testele din cadrul cursului NSE1 Information Security Awareness.

Cum se realizează înscrierea la cursul NSE 1

Cursul NSE 1 este disponibil pe site-ul NSE Training Institute la https://training.fortinet.com.

La prima interacțiune cu această platformă trebuie creat un cont pe NSE Training Institute. Pentru înregistrare se utilizează adresa instituțională de e-mail.

După crearea unui cont, se realizează conectarea la NSE Training Institute și apoi este posibilă înscrierea la cursul NSE 1 Information Security Awareness.

NSE 2 The Evolution of Cybersecurity

Este recomandat ca înaintea acestu curs să se urmeze NSE 1, pentru a consolida fundamentul cunoștințlor pentru NSE 2.


Dupa ce la NSE 1 se învață despre amenințări și despre problemele de securitate cu care se confruntă organizațiile și persoanele fizice, în cursul NSE 2 The Evolution of Cybersecurity, se învață despre tipurile de produse de securitate pe care furnizorii de soluții de securitate le-au creat pentru a trata aceste probleme.

Cine ar putea să participe

Acest curs este destinat tuturor celor care doresc să învețe despre securitatea cibernetică și produsele de securitate.

Cerințe pentru certificare

Trebuie finalizate cu succes toate lecțiile obligatorii și absolvite toate testele din cadrul cursului NSE 2 The Evolution of Cybersecurity.

Cum se realizează înscrierea la cursul NSE 2

Cursul NSE 2 este disponibil pe site-ul NSE Training Institute la https://training.fortinet.com.

La prima interacțiune cu această platformă trebuie creat un cont pe NSE Training Institute. Pentru înregistrare se utilizează adresa instituțională de e-mail.

După crearea unui cont, se realizează conectarea la NSE Training Institute și apoi este posibilă înscrierea la cursul NSE 1 Information Security Awareness, absolvirea acestuia, apoi înscrierea la cursul NSE 2 The Evolution of Cybersecurity.

Scroll to top